Line-up van Imagination 2013 is compleet

De line-up van het vakfotografie evenement Imagination 2013 is compleet. Op zondag 3 februari en maandag 4 februari zullen vijf internationaal bekende fotografen tijdens een Master Class hun expertise delen. De derde editie van het evenement zal plaatsvinden in het Bonnefantenmuseum in Maastricht.
De laatste naam die is toegevoegd aan de lijst van fotografen is Clive Booth. De Brit heeft een reputatie als portret- en beautyspecialist, maar maakt ook de oversteek naar film. In februari zal hij laten zien waarom de drempel van still naar bewegend beeld niet hoog hoeft te zijn.

De andere namen zijn: modefotograaf Paolo Esposito uit Milaan, huwelijksfotograaf Doug Gordon uit New York en reclamefotograaf en PANL-winnaar Ernst Yperlaan uit Amsterdam. Dit jaar zal ook Mark George te gast zijn, die eind jaren zeventig een van de eerste agentschappen startte in London. Hij zal tijdens Imagination inzicht geven in ruim dertig jaar ervaring in zijn vak als agent voor fotografen.

Inmagination 2013 is een initiatief van de sir Lyone Foundation, een stichting ter promotie van de Europese vakfotografie. Het evenement wordt onder andere gesteund door Provincie Limburg, Gemeente Maastricht en de FotografenFederatie.

www.imaginationconference.eu