Lockhorn en Hamming vormen nieuw agentschap

Nederland is een fotoagentschap rijker. Beeldagent, opgericht door oud ANP-medewerkers Liane Lockhorn en Corinne Hamming, treedt op als agentschap en bemiddelaar tussen bedrijven, particulieren en fotografen. Via hun website is ook werk van een kleine selectie fotografen direct te koop.
Het persbericht vervolgt:

"Beeldagent heeft een selectie gemaakt van dertien vooraanstaande fotografen, ieder aan de top van hun stijl en vakgebied. Onder andere foto’s van Liselotte Schuppers, winnaar van de fotografieprijs Hollands Diep 2009 en een bijzondere collectie van Monique Velzeboer zijn te vinden bij Beeldagent.

Andere fotografen waarvan werk bij Beeldagent te koop is zijn Michael Kooren, Bastiaan Heus, Hans Heus, Ilvy Njiokiktjien, Sacha de Boer, Maarten Haverkamp, Evert-Jan Daniels, Jan Bouwman, Ewout Huibers, Leo Hol en Laurens Aaij. Van ieder van de fotografen is een groot aantal verschillende werken te koop, alle in beperkte oplage. Bij elk van de fotokunstwerken hoort een eigen verhaal en de werken zijn voorzien van een handtekening van de fotograaf aan de achterzijde.

Fotokunst op maat
Beeldagent is daarnaast gericht op het leveren van fotokunst op maat. Voor klanten op zoek naar een (huis)fotograaf of klanten die de fotografie voor een bepaald project en de organisatie ervan willen uitbesteden, is Beeldagent in te schakelen. Beeldagent brengt de klant in contact met de gewenste fotograaf en zorgt voor de bemiddeling, organisatie en afhandeling.Tenslotte kan Beeldagent ook ingeschakeld worden voor de organisatie van foto-evenementen en de aankleding van een stand, event of beurs met full service fotografie (op maat)"

www.beeldagent.nl