Meer namen Fotofestival Naarden bekend

Tijdens het Fotofestival Naarden is werk te zien van onder anderen Iwan Baan, Claire Felicie, Jasper Groen, Chantal Heijnen, André Kuipers, Marrigje de Maar, Milette Raats, Marieke van der Velden, Willem Wernsen, Eddy van Wessel en Xiao Xiao Xu. In de Grote Kerk is een duotentoonstelling van Jan Banning (Down and Out in the South) en Bruce Gilden (Foreclosure).
Het festival vindt plaats van zaterdag 18 mei t/m zondag 23 juni op een tiental locaties in Naarden. Don’t Stay Here – Dutch Photography on the Move is het hoofdthema van het dertiende FotoFestival Naarden. Nederlandse fotografen tonen hun visie op het buitenland. Afgeleide thema’s zijn Basic Needs (basisbehoeften), Save Our Souls (veiligheid), I Hate Love (familie, liefde en seks), Beautiful World (schoonheid, muziek en kunst) en Transcendent (überluxury, macht en spiritualiteit).

Verder zijn er onder meer rondleidingen, openbare interviews met topfotografen, een fotoboekenwinkel, een tentoonstelling in het kader van de Kees Scherer Prijs voor het beste fotoboek, de uitreiking van de Akademie Vogue Award Fotostyling en de buitententoonstelling The Fence met werk van jonge talenten.

fotofestivalnaarden.nl