Nieuw blad voor digitale fotograaf

Photo Digitaal is de naam van een nieuw magazine ‘voor de enthousiaste amateur en de professionele fotograaf’ zoals de uitgever het omschrijft. In elk nummer worden portfolio’s van professionele fotografen en innovatieve beeldbewerkers behandeld. Daarnaast wordt veel praktisch advies gegeven over apparatuur en de techniek achter het fotograferen.
Het persbericht vervolgt:

Photo Digitaal is een gloednieuw magazine voor de enthousiaste amateur en de professionele fotograaf. Alle aspecten van de fotografie komen aan bod in Photo Digitaal. In elk nummer worden portfolio’s van professionele fotografen en innovatieve beeldbewerkers behandeld. Daarnaast wordt veel praktisch advies gegeven over apparatuur en de techniek achter het fotograferen.

Photo Digitaal ligt vanaf 10 september in de winkels en gaat voor een introductieprijs van 3,95 euro (normale prijs 4,95 euro) over de toonbank. Het magazine verschijnt tien keer per jaar en is 100 pagina’s dik. Photo Digitaal wordt uitgegeven door F&L Life Publications B.V.

Ton Heijnen, assistent-hoofdredacteur van Photo Digitaal: “Photo Digitaal is het nieuwe magazine voor de gevorderde amateur die serieus met fotografie bezig is en voor die mensen die er serieus hun werk van willen maken.”

Paul Lemmens, managing director van F&L Publishing Group B.V., is blij met het nieuwe magazine: “Photo Digitaal is een fraaie toevoeging aan de magazines die wij uitgeven over digitale fotografie en beeldbewerking. Volgens het door onze uitgeverij beproefde concept hebben we een samenwerking met een uitstekende buitenlandse uitgever gezocht. Het door Imagine Publishing Ltd. uitgegeven blad Digital Photographer is in thuisland Engeland al jaren een begrip.”

Over F&L Life Publications
F&L Life Publications is onderdeel van F&L Publishing Group B.V., een middelgrote uitgeverij die gevestigd is in Nijmegen. F&L Publishing Group B.V. heeft zes specialisaties: auto’s, koken, digitale fotografie, computers, games en websites. Bekende titels zijn Auto Review, koken & genieten, c’t, Chip, Computer easy en Photoshop Creative.

www.photodigitaalmagazine.nl