Nieuwe (kunst)boekenbeurs in Pakhuis de Zwijger

Op zondag 27 november vindt de eerste Amsterdam Art and Design Book Fair plaats in Pakhuis de Zwijger. Met de nieuwste boeken over kunst, fotografie, architectuur, mode, illustratie en alle vormen van design onder één dak. Naast de fair zijn er boekpresentaties, signeersessies en optredens.
Erik Kessels (KesselsKramer) wordt geïnterviewd over zijn liefde voor fotografie en de door hem samengestelde fotoboeken, Jean Klare vertelt over zijn nieuwe Atlas van de Belevingswereld en ontwerper Dennis de Groot wordt gevraagd naar de totstandkoming van zijn boek Bare Essentials. Verder kan er designmemory gespeeld worden, dart voor mooie prijzen of je kunt een workshop volgen. Er is ook een speciale kinderboekenkraam.

Met (nieuwe) titels van onder andere 010, Alauda publications, BIS, Coen Slichting Bookimport, De Harmonie, FoAM, FRAME Publishers, IDEA BOOKS, Items, Jap Sam Books, KesselsKramer Publishing, Lebowski, NAi, Nederlands Fotomuseum, TAB, Uitgeverij de Buitenkant en Valiz. Amsterdam Art and Design Book Fair

Zondag 27 november | 11:00 – 17:00 uur
Pakhuis de Zwijger
Gratis entree
www.dezwijger.nl/bookfair