Nieuwe online galerie: Fotoboulevard.com

Fotoboulevard.com is een nieuwe internetwinkel met foto’s van professionele fotografen. Sinds 1 juni kunnen bedrijven en particulieren online honderden foto’s bekijken, vergelijken, uitkiezen en bestellen.
Het persbericht:

‘Van portretten tot abstract werk. En van intieme stillevens tot exotische landschappen. De foto’s worden bij een professioneel fotolab geprint en vervolgens thuisbezorgd. Daarmee wordt het kopen van foto’s net zo makkelijk als het online bestellen van boeken en DVD’s.

Foto’s populair
Fotoboulevard.com haakt in op de sterk stijgende belangstelling voor fotografie. Foto’s zijn toegankelijker en minder duur dan andere bijvoorbeeld schilderijen en prenten. Bovendien zijn foto’s ideaal voor mensen die iets moois ‘boven de bank’ willen, maar ook aantrekkelijk voor de snel groeiende groep verzamelaars. Op Fotoboulevard.com vindt iedereen iets van zijn of haar gading. Dus ook degene die een origineel cadeau zoekt!

Beperkte oplages
Alle foto’s zijn gemaakt door professionele fotografen. Ze worden in een gegarandeerd beperkte oplage geprint en genummerd en zijn gesigneerd door de fotograaf. Zo is de klant zeker van een kwalitatief kunstwerk, waar de maker trots op is.

Online gemak
Fotoboulevard.com is een laagdrempelige internetwinkel met een groot en gevarieerd aanbod. De site is voor zowel kenners als leken heel toegankelijk. Vanachter de computer online producten kopen is voor steeds meer mensen iets heel normaals. Ook op Fotoboulevard.com gebruiken ze het bekende ‘winkelmandje’ en kunnen ze meteen afrekenen.

Favorieten
Het aanbod op Fotoboulevard.com wordt continu aangevuld en uitgebreid met nieuwe en actuele foto’s. De klanten kunnen onder meer op categorie zoeken naar iets wat hen aanspreekt. Andere zoekmogelijkheden zijn op naam van de fotograaf en op prijs. De prijzen variëren van circa € 250 tot € 750.

Welkom op de boulevard
Mede door het wisselende aanbod loont het de moeite om de site regelmatig te bezoeken en op de boulevard rond te struinen. Naast het scherp geprijsd aanbod vindt de bezoeker ook tips van deskundigen uit de branche. Zo kunnen geïnteresseerden zich goed laten informeren en adviseren. Al met al is Fotoboulevard.com de internetwinkel die kwaliteit koppelt aan keuze en gemak.’

www.fotoboulevard.com