Nieuwe website Fotodok brengt verdieping

De geheel vernieuwde website van FOTODOK is ‘up and running’, zo meldt de organisatie: ‘De oude website heeft plaats gemaakt voor een frisse nieuwe site met veel aandacht voor beeld en een heldere structuur. Naast de aankondigingen van de activiteiten van FOTODOK is er meer aandacht voor verdieping in de documentaire fotografie.’
Het bericht vervolgt:

Lees onder andere de interviews met Jan Banning, Carl de Keyzer, Robert Knoth en Antoinette de Jong, Jan Joseph Stok en Dirk Jan Visser over experimenten en esthetiek, de veranderende rol van de (foto)journalist, engagement en leugens, nieuwe vormen van verhalen vertellen en het showbizzachtige gehalte van de media.

Deze nieuwe, frisse en heldere look is de eerste stap in FOTODOK’s jubileumjaar, want in 2013 bestaat FOTODOK 5 jaar. Houd de website in de gaten voor meer informatie rondom de activiteiten in dit jubileumjaar.

In de tussentijd…kijk eens rustig rond op de nieuwe website en meld je aan voor de Talk show #2 met Dirk-Jan Visser en Jan-Joseph Stok op vrijdag 18 januari.

www.fotodok.org
http://www.fotodok.org/verdieping
http://www.fotodok.org/lezing-debat/dirk-jan-visser-jan-joseph-stok