Ole Christern nieuwe voorzitter PANL

Ole Christern is gisteravond door de algemene ledenvergadering aangesteld als voorzitter van de fotografenvereniging PANL. Hij is de opvolger van Eugene Bay.
Christern is een van de oprichters en managing director van N=5, dat zichzelf het grootste onafhankelijke reclamebureau noemt, en bekend is van de KPN-campagnes van Goeiemoggel en Dongel. Christern werkte eerder bij VBAT en PPGH/JWT.

Het persbericht van PANL meldt: ‘Christern zet zich graag in voor PANL. Hij vindt dat PANL meer aandacht verdient. Een speerpunt zal het 20-jarig jubileum van PANL zijn.’

Eugene Bay is PANL-voorzitter geweest vanaf 2006. Het persbericht: ‘Onder zijn leiding is PANL verder gegroeid.’ Bay vormde het bestuur om met tagteams, waarbij bestuursleden samenwerkten in kleinere groepen met een eigen takenpakket. Er zijn vier van dergelijke teams: Representatie en Sponsoring, Awards, Activiteiten en PR.

Verder is Robert Jan Blekemolen (Gielissen Interiors & Exhibitions) als nieuw bestuurslid aangesteld. Bestuurslid Ton Damen is afgetreden.

www.panl.nl