‘Ongecompliceerde’ fotografie in nieuwe Amsterdamse galerie

Een leegstaand benedenpand aan de Quellijnstraat in de Amsterdamse Pijp is kort geleden omgetoverd tot een ‘pop up gallery’. Photo Gallery Untitled, van fotografen Janus van den Eijnden en Bas Uterwijk, is een ongecompliceerd platform voor reportage-, documentaire en straatfotografie van gevestigde en nog onbekende makers. De galerie richt zich op alle liefhebbers van fotografie en op (beginnende) verzamelaars met een niet al te groot budget, aldus een persbericht.
Afgelopen zaterdag opende de galerie met een groepstentoonstelling met zeer divers werk. De komende maanden zullen solo- en thema-exposities volgen, zo belooft de organisatie.

Momenteel is er werk te zien van onder anderen Bas Losekoot, Sander Troelstra, Elmer van de Marel, David Galjaard, Sarah Mei Herman, Bas Uterwijk, Derek Vonk, Annemarijne Bax, Janus van den Eijnden, Sander Nieuwenhuys, Erwin van Amstel, Sander Foederer, Yuri van Geenen, Bart Koetsier, Eddy Bosland, Marc Driessen, Jeroen Scheelings, Maarten Kal, Bertus Gerssen, Francine Hofstee, Frank Penders en Mike Roelofs.

In augustus is de galerie geopend op zondagen van 13 tot 17 uur.

Meer informatie op Facebook