Oproep pitchen De Donkere Kamer Amsterdam #29

De Donkere Kamer zoekt weer drie fotografen die hun project op maandagavond 19 september 2016 in drie minuten willen pitchen tijdens De Donkere Kamer #29. Het publiek bepaalt hoe het entreegeld van de avond wordt verdeeld over de drie projecten.

Crowdfunding is een populair onderwerp in de fotografie: de gezamenlijke financiering van een project door een netwerk van geïnteresseerden. Met ‘Pitch je fotoproject’ stelt De Donkere Kamer drie fotografen in staat hun droomprojecten gefinancierd te krijgen door ‘de crowd’. De ca. 300 bezoekers van het programma betalen €7,- entree en bepalen hoe de opbrengst van de avond verdeeld wordt over de drie fotografen.

Pitch je project
Dus: kan je een financiële bijdrage voor de start van je fotoproject goed gebruiken? Wil je een fotoboek maken maar heb je nog niet genoeg geld? Heb je geld nodig voor prints voor een nieuwe expositie? En vooral: heb jij een goed verhaal waarmee je het publiek in drie minuten denkt te kunnen overtuigen van je plannen? Stuur dan uiterlijk maandag 12 september 2016 een mail naar pitchjefotoproject@dupho.nl met in één .PDF bestand de volgende bijlagen:

motivatie (waar heb je het geld voor nodig)
projectplan (max. 1 A4)
een recente cv
portfolio (max. 10 foto’s)

Wie weet mag jij maandagavond 19 september 2016 je project komen presenteren!

Belangrijk!: Aanmeldingen die niet als één .PDF bestand worden aangeleverd nemen wij niet mee in de selectie.

• Meer: De Donkere Kamer Amsterdam #29