Oypo nu ook in Duitsland

In Nederland werd Oypo in korte tijd bij een grote groep fotografen populair. Het Nederlandse bedrijf staat nu in de startblokken om ook de Duitse markt te betreden. Oypo voorziet in de behoefte van fotografen om de afhandeling van nabestellingen te vereenvoudigen.
Oypo ondersteunt fotografen bij het gehele verkoopproces van foto´s.
Fotografen bepalen zelf de prijs per afdruk en verkopen de deze via hun eigen website of die van Oypo. De bestelling, betaling, productie en verzending van afdrukken handelt Oypo af. Daarnaast biedt Oypo uitgebreide support aan fotografen en hun klanten. Op dit moment werken ruim 6.000 fotografen met Oypo. Het actuele aanbod bedraagt ruim 10 miljoen foto’s.

Direct na de start, vijf jaar geleden, heeft Oypo zich in Nederland ontwikkeld tot een solide dienst. Inmiddels optimaliseren meer dan 6.000 fotografen de verkoop van hun foto´s via deze dienst. Uit marktonderzoek blijkt dat Duitse fotografen vergelijkbare wensen hebben met betrekking tot het efficiënter inrichten van het verkoopproces. De markt in Duitsland is in potentie een factor vijf groter dan in Nederland.

De nieuwe Duitse Oypo-site
En Oypo in het Nederlands