Photography Portfolio Night in Pakhuis de Zwijger

Op maandag 25 juni zal er in Pakhuis de Zwijger de Photography Portfolio Night plaatsvinden. Tijdens deze avond krijgen fotografen de kans om zich in korte gesprekken te presenteren aan 40 masters uit de domeinen kunst, mode, reclame, cultuur, advertising, musea, galerie en festival.
De masters zullen met een kritisch oog naar de portfolio’s kijken: wat zijn sterke punten, waar zijn stappen te maken en hoe ontwikkel je een eigen handtekening? Daarnaast is er de mogelijkheid om contacten te leggen en eventueel een opdracht binnen te slepen.

Er zullen 40 masters aanwezig zijn van onder andere: Artbox, Eric Elenbaas Agency, GUP Magazine, Hard/Hoofd, Hazazah, Hollandse Hoogte, Huis Marseille, Kumpany, Morad Bouchakour, OOR, Parool, Paul Kooiker, Petrovsky and Ramone, Polly’s Picture Show, Red Urban, Seelevel Gallery, Solar Initiative, Subbacultha!, THEY en Vandejong.

De avond is gratis voor leden van beroepsverenigingen van de FotografenFederatie en deelnemers aan de Photo Academy Award 2012. Voor niet-leden zal de avond dertig euro kosten. De Photography Portfolio Night zal plaatsvinden op maandag 25 juni van 20:00 tot 23:00 uur.

Pakhuis de Zwijger: Photography Portfolio Night

Aanmelden: online inschrijven