PhotoQ Bookshop begint reeks interview-avonden

De PhotoQ Bookshop begint komende dinsdag de eerder aangekondigde reeks interview-avonden, die in elk geval tot kerstmis wekelijks zullen plaatsvinden. Komende dinsdagavond zijn er gesprekken met Koos Breukel en Michel Szulc Krzyzanovski, over hun werk en over fotoboeken.

Van Koos Breukel verscheen onlangs Me We, een overzicht van zijn werk met leven, liefde en dood als thema, bij de tentoonstelling Me We – The Circle of Life. Breukel is niet alleen een begenadigd fotograaf; hij is ook een verwoed liefhebber van fotoboeken.

Van Michel Szulc Krzyzanovski verscheen enkele weken geleden Henny – het zit best wel tegen, het zesde deel in een serie boeken die de fotograaf publiceerde gedurende de 36 jaar dat hij Henny volgt in een documentair project over haar leven aan de arme kant van de maatschappij. Szulc Krzyzanovski is veelzijdig: hij is bekend van autonoom werk als Sequences en van grensverleggende projecten met boeken als The Most Beautiful People in the World en What the World Has Never Seen.

Op dinsdag 5 november zijn , onder enig voorbehoud, Morad Bouchakour en Leo Erken de gasten bij PhotoQ Bookshop Interviews 003.

Meer bij PhotoQ Agenda

en op het Facebook Evenement

koosbreukel.com

szulc.info