PhotoQ met boekwinkel op BredaPhoto

PhotoQ organiseert tijdens het festival BredaPhoto in samenwerking met Lars Boering een uitgebreide winkel met fotoboeken en prints. Het aanbod bestaat uit recente producties van gespecialiseerde uitgeverijen, boeken die fotografen afgelopen jaar in eigen beheer hebben gemaakt, antiquarische boeken, alsmede historische en hedendaagse prints. In het aanbod is het werk van fotografen die exposeren tijdens BredaPhoto nadrukkelijk aanwezig.
PhotoQ Books & Prints is van 13 september tot en met 21 oktober gevestigd in de StadsGalerij, tevens de plek om entreekaarten en hapjes en drankjes te kopen. De winkel is van dinsdag tot en met zondag te bezoeken gedurende de openingstijden van het festival. BredaPhoto is een tweejaarlijks fotofestival, dat in 2010 circa 25 duizend bezoekers trok.

De festivalboekhandel wordt een levendige plek waar iedere zaterdag- en zondagmiddag interviews en presentaties plaatsvinden met fotografen die meewerken aan BredaPhoto. Bovendien is er in het weekend een studio waar fotografen Ernie Buts en Marcel Brons het nieuwe portretgenre cinemagraphs maken van bezoekers die dat willen: foto’s met een subtiele beweging die zich blijft herhalen.

Wil je je boek(en) door PhotoQ laten verkopen tijdens BredaPhoto (NB: we willen vooral recente boeken) ? Mail PhotoQ