Pitch je fotoproject bij DDK#9

De Donkere Kamer, het live fotomagazine in Pakhuis De Zwijger, is toe aan haar 9e aflevering. Op 5 maart 2012 kun je wederom je fotoproject pitchen om het publiek voor je te winnen.
Het werkt als volgt. De bezoekers (zo’n 300 man) betalen vijf euro en krijgen daarvoor vijf munten. Jij pitch gedurende drie minuten je project (boek, expositie, app). Na afloop kan het publiek de munten verdelen over de drie pitchers. Als je geluk hebt krijg je ze alle vijf. De FotografenFederatie vermeerdert het opgehaalde bedrag. En FotoLabKiekie en Hollandse Hoogte hebben leuke aanbiedingen voor de pitchende fotografen.

Dus: kan je een financiële bijdrage voor de start van je fotoproject goed gebruiken? En heb jij een goed verhaal waarmee je het publiek in drie minuten denkt te kunnen overtuigen van je plannen? Stuur dan uiterlijk donderdag 9 februari 2012 een mail met motivatie (waar heb je het geld voor nodig), projectplan (max. 1 A4), een recente cv en portfolio (max. 10 foto’s) in een enkele pdf van niet meer dan 5 MB naar: pitchjefotoproject@fotografenfederatie.nl. Wie weet wordt je uitgenodigd.

Belangrijk: aanmeldingen die niet als een enkele pdf worden aangeleverd worden niet in overweging genomen.


www.dezwijger.nl/dedonkerekamer