Post Editions verloot prints Marnix Goossens

Uitgeverij post editions gaat twee prints verloten van Marnix Goossens, eentje tijdens de Dutch Doc Days dit weekend in Utrecht, en eentje onder de kopers van de webshop van de uitgeverij.
Het persbericht:

In de maand juni verloten we twee originele prints Driver van Marnix Goossens [1999 | Ilfochrome | 30x40cm | oplage 25 | genummerd en gesigneerd]. Dit zijn de laatste twee prints van de special edition Diep licht van Marnix Goossens (2006).

De laatste exemplaren van het boek zijn voor de speciale prijs van € 12,50 te koop bij het Nederlands Fotomusuem en v/h Van Gennep (Rotterdam), Foam Pop In (Amsterdam) en de online webwinkel van uitgeverij post editions.

Eén print wordt verloot onder iedereen die tijdens de Dutch Doc Days [11 en 12 juni] een boek koopt bij de stand van post editions, een tweede print wordt verloot onder iedereen die in juni een boek bestelt via de online webshop van post editions.

Zes fotografen zijn geselecteerd voor de Dutch Doc Award 2011, drie van de zes publicaties zijn verschenen bij post editions:
Toppled van Florian Göttke,
en Willem van Willem Popelier
Shelter van Henk Wildschut

Deze – en andere- boeken vindt u tijdens de Dutch Doc Days bij uitgeverij post editions op de fotoboekenmarkt aan de Agnietenstraat

www.dutchdocaward.nl