Rabobank Cultuurprijs voor BredaPhoto

Het festival BredaPhoto heeft eind vorige week de Rabobank Cultuurprijs ontvangen, niet alleen goed voor erkenning maar ook een bedrag van 2500 euro. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de Rabobank in Breda.
In een mail lezen we:

Nog maar enige maanden geleden konden we met elkaar van een fantastische vierde editie van BREDAPHOTO genieten. Een goede evenwichtige presentatie met aandacht voor binnen- en buitenexpositie en een complementair randprogramma.

We hebben met elkaar een totaal van ruim 55.000 unieke bezoekers gehaald met veel belangstelling vanuit de rest van Nederland en tevens van over de grens.

Afgelopen vrijdagavond werden in Breda een drietal cultuurprijzen uitgereikt, waarbij de Rabobank Cultuurprijs voor het team van BREDAPHOTO was. Een grotere bekroning op het werk van ons team en uiteraard alle vrijwilligers is niet denkbaar.

Deze erkenning vanuit de lokale samenleving is naast de erkenning van fotoliefhebbers uit binnen- en buitenland een mooie afronding van de vierde editie.

Ondanks het feit dat we op zoek moeten naar een aantal nieuwe medewerkers en vrijwilligers en bovendien de financiën voor de vijfde editie vermoedelijk niet de omvang van die van de vierde editie zullen behalen, gaan we daar zeker en met veel elan mee aan de slag vanaf komende zomer.

Via de website zult u de voortgang kunnen volgen.

Wicher Meijer
Voorzitter BREDAPHOTO

Vorige week op PhotoQ: Voortbestaan BredaPhoto onder druk