Slideluck Potshow #3 met Erik Kessels

In oktober zal de derde editie plaatsvinden van het internationale food & photography evenement Slideluck Potshow in Amsterdam. De curator van deze editie is Erik Kessels en het thema is Perfect Imperfect. Fotografen kunnen binnenkort materiaal insturen voor de slideshow die Kessels zal verzorgen.
De Slideluck Potshow is een evenement waarbij de bezoekers zelfgemaakt eten meenemen waar een groot buffet van wordt gemaakt. Er wordt ook een Food Award uitgereikt aan degene met het lekkerste zelfgemaakte gerecht. Daarna wordt er een slideshow getoond met fotografie van zowel bekende als onbekende fotografen. Het evenement vindt regelmatig plaats in verschillende steden over de hele wereld.

Dit jaar zal Erik Kessels de slideshow samenstellen. Erik Kessels (1966) is oprichter en creatief directeur van het Amsterdamse reclamebureau KesselsKramer. Daarnaast is hij grafisch ontwerper, een fanatieke fotoverzamelaar en curator van verschillende fototentoonstellingen zoals tijdens het Photo Festival in New York, in Foam en in het Instituut Néerlandais in Parijs. Hij publiceerde diverse boeken over amateurfotografie en het bekende tijdschrift Useful Photography.


Slideluck Potshow Amsterdam III

Eerder op PhotoQ: Paul Kooiker kiest werk voor tweede Slideluck Potshow
Slideluck Potshow naar Amsterdam