Sochi Project maakt krant/dhz-expo

The Sochi Project heeft een nieuwe publicatie gemaakt: On the other side of the mountains. Rob Hornstra, een van de makers: ‘Ik weet niet of het al eerder gedaan is, maar het leuke van deze publicatie is dat het een krant is van 64 pagina’s (die ook zo gelezen kan worden), maar dat je – bij gebruik van twee kranten – de pagina’s uit elkaar kan halen en er een tentoonstelling van kan maken van 1.20 x 6 meter.’

The Sochi Project is een project van schrijver/filmer Arnold van Bruggen en fotograaf Rob Hornstra. Ze volgen de aanloop naar de Olympische Winterspelen in Sochi in 2014, om daarmee inzicht te geven in ontwikkelingen in de Russische samenleving.

De oplage is vijfduizend exemplaren. Daarvan zijn er vierduizend bedoeld voor fotografiefestivals in het kader van de EMOP (European Month Of Photography) in Rome, Berlijn, Bratislava, Wenen en Luxemburg. De overige exemplaren worden per set van 2 stuks verkocht voor 5 euro exclusief verzendkosten. Zilveren en gouden donateurs van The Sochi Project ontvangen de krant gratis. Deze wordt in november toegestuurd, tegelijk met de nieuwe jaarpublicatie van The Sochi Project.

Titel: On the other side of the mountains
Auteurs: Arnold van Bruggen & Rob Hornstra
Ontwerp: Kummer & Herrman
Taal: Engels
Formaat: 297 x 420 mm.
Print run: 5.000 exemplaren
Extent: 64 pagina’s / 25 kleurenfoto’s
Prijs (inclusief verzending*): NL: € 8,00 / Europa: € 13,00 / Wereld: € 17,00

www.thesochiproject.org