That’s Life op Nederlands Film Festival

De documentaire ‘That’s Life’ van fotograaf/regisseur Sander Veeneman is geselecteerd voor het hoofdprogramma van het Nederlands Film Festival in Utrecht dat op 24 september begint. Daarnaast dingt de film ook mee in de Debuutcompetitie.
De documentaire, geproduceerd door Leonie van Hoëvell, toont de langdurige wereldwijde speurtocht die Veeneman ondernam, op zoek naar een drietal kinderen, die hij soms wel 14 jaar geleden ergens op aarde fotografeerde. Na al die jaren was hij benieuwd of het de kinderen gelukt was uit de armoede te komen. Maar leefden ze nog? En kon hij ze nog lokaliseren?

Er is veel belangstelling voor de aankoop en distributie van ‘That’s Life’ door buitenlandse zenders (w.o. uit Frankrijk, Spanje, China, Japan, Zuid-Afrika, Zweden, Finland, Verenigde Staten, Canada). Verder gaat de film binnenkort op buitenlandse filmfestivals draaien w.o. in Letland, Zuid-Afrika en Mozambique.

‘That’s Life’ is draait op vrijdag 26/9 om 16.00 uur in Hoogt 2 en op zaterdag om 18.00 uur in Hoogt 3 te Utrecht. Op beide avonden is de regisseur Sander Veeneman aanwezig voor een inleiding.

www.first8.org

Nederlands Film Festival