Themamiddag voor fotografen in Breda

In samenwerking met de FotografenFederatie organiseert de GKf zaterdag 25 september, tijdens het festival BredaPhoto, een bijeenkomst voor fotografen. Met het thema ‘Fotografen op Tilt’ wordt een aantal frustrerende ervaringen uit de dagelijkse praktijk van een fotograaf voorgelegd aan een panel. De panelleden zijn niet actief als fotograaf en reageren vanuit eigen professie op de stelling. Voor de fotograaf kan dit leiden tot nieuwe perspectieven, aldus de opzet van de organisatoren.
Uit het persbericht:

Het panel bestaat uit: Frans Verstraten (waarnemingspsycholoog en hoogleraar Psychologische Functieleer aan de Universiteit Utrecht), Lars Boering (directeur van de FotografenFederatie), Lidia Ritzema (advocaat met specialisatie intellectueel eigendom) en staat onder leiding van Andrea van Pol (bekend van radio en tv-programma ‘Vroege Vogels’ bij de VARA.)

De beroepsvereniging sluit met ‘Fotografen op Tilt’ aan op het thema van het festival BredaPhoto en maakt het effect van de huidige crisis en het ‘op tilt slaan’ van de praktijk van de fotograaf bespreekbaar.

De GKf thema middag vindt plaats op zaterdag 25 september, start om 14.00 in het Breda’s Museum (parade 12-14) en is gratis toegankelijk.

GKf

BredaPhoto