Vacature producent Yip Art fotoveiling en expositie

Vanaf 1 maart 2010 is YiP (Young in Prison) op zoek naar een freelance producent voor het organiseren van de jaarlijkse fotoveiling en -expositie, ten bate van projecten voor minderjarigen in gevangenissen in derdewereldlanden.
YiP zet zich in om kinderen in gevangenissen een kans op een betere toekomst te bieden en heeft momenteel projecten in Zuid-Afrika, Suriname, Colombia, en Malawi. Creativiteit is het middel om gelden op te halen en om aandacht te vestigen op de problemen en kansen van gedetineerde jongeren in hun maatschappij.

Hiervoor organiseert YiP in het najaar van 2010 de vierde grote fotoveiling. Nederlandse en internationaal gerenommeerde fotografen schenken hun werk aan YiP dat vervolgens wordt geveild. Het veiling evenement wordt voorafgegaan door een expositie. In 2008 vond de veiling en expositie plaats in het FOAM.

Voor de toekomstige werknemer is kennis van fotografie en een netwerk in deze wereld een pre. De opdracht start per 1 maart 2010 en duurt tot eind november. De vergoeding bestaat uit een vast start bedrag plus een gedeelte op commissie basis. Reageren kan tot 20 februari door het sturen van CV en motivatie naar info@younginprison.nl. Voor meer informatie over de vacature:

YiP: Vacature