Vacatures in de fotografie

Op verschillende plekken zijn er interessante vacatures voor fotografen, fotoredacteuren en andere banen bij foto-instellingen, onder meer fotoredacteur bij Noor Images, evenementencoördinator bij Foam en docent aan de Fotoacademie.
Noor Images zoekt een full time fotoredacteur voor het kantoor in Amsterdam. Alleen zinvol om op te solliciteren (kan tot 30 juni) als je echt goed bent en ervaring hebt.

Noor: Photo editor

Foam zoekt voor vier halve dagen per week een Coördinator Evenementen: randprogrammering en zaalhuur. Die gaat aan de slag met planning, voorbereiding en promotie van zaalhuuractiviteiten in Foam door externe partijen, en van evenementen en randprogrammering in het Amsterdamse museum.
Verder is er bij Foam plek voor een medewerker relatie-administratie en een promotor servicebalie.

Foam: Vacatures

De Fotoacademie staat open voor ‘enthousiaste, inspirerende en vakbekwame docenten’, met name voor de vestigingen in Eindhoven en Nijmegen, maar ook voor de dependances in Alkmaar, Enschede, Hilversum en Tilburg.

Fotoacademie: Vacatures

Het uitzendbureau Adecco is voor een klant in Ede op zoek naar een medewerker fotografie bij een bedrijfshistorische fotocollectie.

Adecco: medewerker fotografie