Veiling verkoopt zeven foto’s Teun Voeten

De fotoveiling van werk van Teun Voeten voor stichting Girls’ Empowerment is succesvol verlopen, zo meldt de organisatie. In totaal zijn zeven werken van Voeten verkocht.

Girl’s Empowerment schrijft verder:

Zowel online via www.photoq.nl als live in de AINSI te Maastricht op 14 november j.l. is geboden op de indrukwekkende werken van oorlogsfotograaf Teun Voeten. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan de stichting Girls’ Empowerment, een stichting die zich inzet voor meisjes en jonge vrouwen in voormalige oorlogsgebieden in West Afrika. De stichting geeft talentvolle meisjes en jonge vrouwen een extra duwtje in de rug bij het realiseren van toekomstdromen door ze educatie en trainingen te bieden voor beroepsvaardigheden en het opzetten van kleine bedrijfjes.

De locatie en opbouw van de fototentoonstelling in AINSI zag er prachtig uit. Live muziek van COME TOGETHER en een lezing over meisjes in West Afrika heeft de avond sfeervol aangevuld. We bedanken Edie Peters voor zijn medewerking om de fotoveiling online mogelijk te maken.

www.girls-empowerment.com