Viewbook Photostory in boekvorm

Het eerste jaarboek van ‘Viewbook PhotoStory’ en tien individuele ‘Story Books’ zijn vanaf nu beschikbaar via Blurb. In het jaarboek staan de winnaars van de Viewbook Photostory 2009 Awards, die enkele weken geleden bekend gemaakt zijn in de Kahmann Gallery.
Deelnemers van over de hele wereld stuurden verhalende fotografie in om mee te dingen naar de prijs. De 1e prijzen waren voor Francesco Giusti uit Italie en David Favrod van Zwitsers-Japanse afkomst. Zij en de andere prijswinnaars krijgen de exemplaren toegestuurd.

Liefhebbers kunnen het boek via Blurb bestellen. Het 400 pagina’s tellende jaarboek kost 75,95 euro en de ‘StoryBooks’ gaan voor 23,95 over de virtuele toonbank. Ontwerp is van Paul Swagerman.

Met Viewbook is het mogelijk mogelijk on-line portfolio’s te maken en foto’s op een hoogwaardige manier te presenteren. De eerste editie van Viewbook Photostory Awards was met bijna 1000 wereldwijde inzendingen binnen drie maanden tijd een succes. Vanaf 1 April 2010 kan er voor de tweede Viewbook PhotoStory Awards ingezonden worden.

Viewbook

Viewbook:Photostory

Blurb: Store