Workshop Eddy van Wessel in Naarden

Het NIDF organiseert op zaterdag 15 juni een workshop fotojournalistiek met Eddy van Wessel, winnaar van de Zilveren Camera 2012. Van Wessel geeft de worshop in het Comenius Museum in Naarden Vesting.
Uit de toelichting:

Eddy van Wessel is de winnaar van Zilveren Camera 2012. Hij fotografeerde in verschillende brandhaarden in de wereld, zoals Tjechenië, Irak en Syrië.

Zoals alle fotografen die gevaarlijke gebieden ingaan heeft hij een eigen manier van werken ontwikkeld, die vooral gebaseerd is op het maken van "verhalen". Picture Stories dus.

In deze workshop wordt ingegaan op die manier van werken, het gebruik van camera’s en lenzen, kiezen van de onderwerpen, enz. Hier kun je leren hoe je situaties kunt vastleggen onder lastige omstandigheden en kun je zien hoe je door gebruik te maken van zelf ontwikkelde printmethodes het beeld meer zeggingskracht kunt meegeven. Uiteraard kunt u vragen stellen.

De workshop wordt gegeven ter gelegenheid van het Fotofestival Naarden in het Comenius Museum in Naarden Vesting en eindigt met een bezoek aan de tentoonstelling van het werk van Eddy van Wessel in Vestingmuseum

Datum: zaterdag 15 juni 2013
Aanvang: 13.00 uur
Kosten € 50,- p.p.

Als deelnemer aan de workshop kunt u via ons een dagkaart kopen voor € 10,- i.p.v. € 17,50.-

Aanmelden via:

http://www.nidfwebwinkel.nl/a-29245659/pfacademy/eddy-van-wessel-over-fotojournalistiek/