Workshop Post-St Joost in Nederlands fotomuseum

Post-St. Joost Fotografie organiseert een workshop in het Nederlands fotomuseum ter kennismaking met het tweede-faseonderwijs fotografie, met medewerking van Hans Aarsman en Jaap Guldemond. De Post-St. Joost is eem onderdeel van AKV/St. Joost en Avans Hogeschool Breda/Den Bosch.
Reeds professionele fotografen of kunstenaars die werken met één van de ‘lens-based media’ fotografie, film of video, kunnen in Breda een tweejarige vervolgopleiding op masterniveau volgen ter verdieping en verdere professionalisering van hun werk.

Voor iedereen die zich afvraagt wat deze opleiding inhoudt en of deze past bij zijn/haar werk en ambities, organiseert Post-St. Joost Fotografie een speciale workshop op woensdag 29 maart 2006 van 10.30 tot 17.00 uur. Deze vindt plaats in het Nederlands fotomuseum in Rotterdam – het museum waarmee de opleiding een samenwerkingsverband heeft. Speciale gasten zijn die dag Hans Aarsman en een van de curatoren van Museum Boijmans Van Beuningen: Jaap Guldemond.

De workshop behelst een presentatie over de inhoud van de opleiding, een forumdiscussie over een actueel onderwerp in de fotografie en de meeste tijd wordt besteed aan portfolio-/werkbesprekingen. De dag geeft een goed beeld van de manier waarop op de opleiding over fotografie wordt gesproken, wie de vaste docenten zijn, wat je er leert en welk soort thema’s en activiteiten er aan bod komen. Bovendien is er mogelijkheid om direct toelating te doen.

Deelname aan de workshop is gratis. Reserveren is wel aanbevolen! Wie zich aanmeldt en wordt geplaatst (dit gebeurt op volgorde van aanmelding tot een maximum limiet van aantal deelnemers) krijgt een week van tevoren het complete programma van de dag toegezonden.

Download de flyer (pdf, 36 kB)